Gift Vouchers

Want to surprise someone with a private golf lesson, themed group lesson or a full golf tuition course ?

A Destination Golf gift voucher makes the perfect gift for golfers of all levels including beginners!

You can determine the value of the voucher yourself or, if you wish, present the voucher only showing the name of the class or course.

Gift certificate vouchers are available upwards from € 30, – for a half-hour golf lesson for one person or € 25.00 for a themed-lesson.

You can also choose our 11 lesson card for eg. 11 lessons of 1/2 hour for € 300.00

(The 11-class card is valid indefinitely).

 

The gift vouchers can be ordered from: info@destinationgolf.nl or 06-18988640.

Voor het nieuwe seizoen had ik mezelf ten doel gesteld mijn drive aan te pakken. Na veel oefenen en filmpjes kijken bleef mijn extreme slice een frustratie. Bij de vele filmpjes zag ik vaak het gebruik van de Trackman. Na een beetje zoeken kwam ik terecht bij de website van Destination Golf. Bleek ook nog dat Stef Long Drive kampioen was. Wie kan het je beter leren? Op de website stuitte ik al snel op de themalessen. Vooral als je alleen traint, zoals mij, is dit een aangename optie; financieel, sociaal en praktisch. Zo heb je voor een lager bedrag een langere les en het is ook nog gezellig. De aandacht wordt mooi verdeeld bij de (kleine) groepen. Inmiddels sla ik ruim 40 meter verder en moet ik moeite doen om nog een slice te slaan. Ik ben nu zo enthousiast over de themalessen dat ook de andere punten van mijn spel aangepakt gaan worden.

Ivo Maas