Jeugdlessen

Vanaf september zijn er iedere zaterdagmiddag jeugdlessen.

1. Tijdstippen:
Jeugd 1 (5 tot ± 10 jaar) op zaterdag van 12.00 – 13.30 uur
Theorieles voor jeugd 1 en 2: 13.30 – 14.00 uur (dit gebeurd spelenderwijs, op de baan)
Jeugd 2 (vanaf ± 10 jaar) op zaterdag van 14.00 – 16.00 uur

2. Contributie / prijs: is voor alle groepen: € 50,00 per kind per maand

3. 2 x per jaar worden de clubs van de kinderen gecontroleerd op maat: clubfitting (als ze zelf een setje hebben)
4. We gaan 2 x per maand wedstrijdjes organiseren (woensdagmiddag / zondag) op de par 3 / groen baan. Dit geldt voor kinderen die er aan toe zijn om op een baan te spelen. Van de pro krijgen zij een „medaille” als ze hieraan mee mogen doen.
Voor kinderen die lid zijn van golfclub Brunssummerheide zijn deze wedstrijdjes gratis. Voor de andere kinderen vragen we een bijdrage van € 5,00 per kind.
5. We organiseren ook 2 x per jaar een vriend/vriendinnendag

 

Wil je hieraan meedoen, dan svp een mail sturen naar: info@destinationgolf.nl

Alle data van de jeugdlessen (en dus ook de vakanties)
vind je hier: weekoverzicht-jeugdlessen 2015-2016

Voor het nieuwe seizoen had ik mezelf ten doel gesteld mijn drive aan te pakken. Na veel oefenen en filmpjes kijken bleef mijn extreme slice een frustratie. Bij de vele filmpjes zag ik vaak het gebruik van de Trackman. Na een beetje zoeken kwam ik terecht bij de website van Destination Golf. Bleek ook nog dat Stef Long Drive kampioen was. Wie kan het je beter leren? Op de website stuitte ik al snel op de themalessen. Vooral als je alleen traint, zoals mij, is dit een aangename optie; financieel, sociaal en praktisch. Zo heb je voor een lager bedrag een langere les en het is ook nog gezellig. De aandacht wordt mooi verdeeld bij de (kleine) groepen. Inmiddels sla ik ruim 40 meter verder en moet ik moeite doen om nog een slice te slaan. Ik ben nu zo enthousiast over de themalessen dat ook de andere punten van mijn spel aangepakt gaan worden.

Ivo Maas