Golflessen en cursussen

Vol enthousiasme begeleiden wij beginnende en ervaren golfers op amateur en professioneel niveau. In de golflessen, cursussen en clinics werken we gezamenlijk met een glimlach aan uw doelen en ervaart u nog meer (of weer) plezier in het golfen. Om uw golfspel nóg beter in kaart te brengen, kunnen we tijdens de lessen gebruik maken van analyseapparatuur. Ook zijn er mogelijkheden voor coachingsprogramma’s op maat, fysieke en mentale training en clubfitting.

Onze specialismen zijn Longdrive, Putten, Trackman analyses en Jeugdgolf.

Privéles

Privélessen van 30 of 60 minuten kunt u zelf inboeken in de lesagenda van Stef. Wilt u van tevoren overleggen, neem dan gerust contact op.

Op naar hcp 36 / 24 cursus

In 6 lessen van 1,5 uur  in groepsverband (max 6 pers) en de laatste les: les 7 – is dan een baanles. Hier meer info:…

 

Clinics

Met vrienden, familie of collega’s de golfbaan onveilig maken en kennismaken met de golfsport? Wij dagen u uit om een clinic voor beginners of een masterclass voor gevorderden bij ons te volgen. We zijn ervan overtuigd dat u met een grote glimlach de golfbaan verlaat!

Bedrijven & Events

Voor bedrijven zijn er volop mogelijkheden om clinics of zakelijke groepslessen te boeken en om samen een bedrijfsdag te organiseren. Een Long Drive Demo en Trick Show door golfpro Stef Gresel (Nederlands Kampioen Long Drive) behoort ook tot de mogelijkheden!

Clubfitting

Op zoek naar een passende golfset of nieuwe club? Wij verzorgen voor u de fitting. Vraag onze golfpro’s voor meer informatie.

 

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ik heb nu sinds 2.5 jaar wekelijks les van Stef en mijn spel is in deze tijd met sprongen vooruit gegaan. Voor iedere winter en voor iedere start van het nieuwe seizoen maken we een plan van aanpak om de te zien waar we de komende tijd de aandacht op moeten vestigen om het spel op een hoger niveau te krijgen. En deze manier bevalt uitstekend. Bij Destination Golf zit je te allen tijde goed. Of je nu je GBV wilt halen, je spel wilt verbeteren of naar single handicap wilt.

Frank Roijen