Golflessen en cursussen

Vol enthousiasme begeleiden wij beginnende en ervaren golfers op amateur en professioneel niveau. In de golflessen, cursussen en clinics werken we gezamenlijk met een glimlach aan uw doelen en ervaart u nog meer (of weer) plezier in het golfen. Om uw golfspel nóg beter in kaart te brengen, kunnen we tijdens de lessen gebruik maken van analyseapparatuur. Ook zijn er mogelijkheden voor coachingsprogramma’s op maat, fysieke en mentale training en clubfitting.

Onze specialismen zijn Longdrive, Putten, Trackman analyses en Jeugdgolf.

GVB cursus (handicap 54)

Wilt u gaan golfen en uw GVB halen? Dan kunt u bij ons een maandcursus of een 2-daagse cursus (doordeweeks of weekend) volgen waarbij u na afloop uw GVB haalt! De lesdagen plannen we in overleg met u.

Privéles

Privélessen van 30 of 60 minuten kunt u zelf inboeken in de lesagenda van Stef. Wilt u van tevoren overleggen, neem dan gerust contact op.

Op naar hcp 36 / 24 cursus

In 6 lessen van 1,5 uur  in groepsverband (max 6 pers) en de laatste les: les 7 – is dan een baanles. Hier meer info:…

Winterlessen

In de maanden van okt’ 20 t/m maart ’21 zijn er ook weer onze winterlessen
U kunt zich  individueel of met een groepje inschrijven.
Hier meer info: ..

Clinics

Met vrienden, familie of collega’s de golfbaan onveilig maken en kennismaken met de golfsport? Wij dagen u uit om een clinic voor beginners of een masterclass voor gevorderden bij ons te volgen. We zijn ervan overtuigd dat u met een grote glimlach de golfbaan verlaat!

Bedrijven & Events

Voor bedrijven zijn er volop mogelijkheden om clinics of zakelijke groepslessen te boeken en om samen een bedrijfsdag te organiseren. Een Long Drive Demo en Trick Show door golfpro Stef Gresel (Nederlands Kampioen Long Drive) behoort ook tot de mogelijkheden!

Clubfitting

Op zoek naar een passende golfset of nieuwe club? Wij verzorgen voor u de fitting. Vraag onze golfpro’s voor meer informatie.

 

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Op 28 september 2018 startte ik voor het eerst met de lessen van Destination Golf bij Stef Gresel.

Ik speelde toen al ruim 5 jaar golf en had toen een handicap 15 van bereikt.
Aanvankelijk dacht ik dat ik met 10 lessen het gehele programma kon afhandelen waaronder:

  • Swing
  • Driver
  • Chippen/Pitchen
  • Putten
  • Bunkerslagen

Na de eerste les kwam ik er al snel achter dat dit niet zomaar gaat.
De swing werd grondig geanalyseerd en geleidelijk aan werd mijn set-up gecorrigeerd en de up- en downswing aangepast. De filosofie van Stef was, ga het aangeleerde op de driving range zelf oefenen en kom dan weer terug voor het vervolg.

Mijn grootste “handicap” was dat ik steeds van buiten naar binnen de bal raakte en zodoende de alom gevreesde slice speelde. De trackman geeft onverbiddelijk aan hoeveel graden je van buiten naar binnen speelt en hoe je clubblad t.o.v. de bal staat.
Al snel herinnerde ik me aan de woorden van mijn  Koreaanse grootmeester  “Hankido” (Korean Martial Art). Je kunt beter één techniek 1000 keer oefenen dan 1000 technieken maar één keer. Dit was precies hetgeen Stef ook bij mij toepaste. Ieder keer weer opnieuw met I-7 of I-8 de downswing en de release inslijten. Uiteindelijk één jaar en 18 lessen verder heb ik dit jaar het
Senioren kampioenschap 2019 mogen winnen met 65 slagen en mijn Handicap weten te verbeteren naar 9,5.

Ik zie er nu weer naar uit om de lessen voort te zetten.

Bedankt Stef voor de didactisch zeer uitgewogen lessen.
Het succes van dit jaar zijn vooral ook jouw verdiensten.

Mick Kohnen

 

Mick Kohnen