Golflessen en cursussen

Vol enthousiasme begeleiden wij beginnende en ervaren golfers op amateur en professioneel niveau. In de golflessen, cursussen en clinics werken we gezamenlijk met een glimlach aan uw doelen en ervaart u nog meer (of weer) plezier in het golfen. Om uw golfspel nóg beter in kaart te brengen, kunnen we tijdens de lessen gebruik maken van analyseapparatuur. Ook zijn er mogelijkheden voor coachingsprogramma’s op maat, fysieke en mentale training en clubfitting.

Onze specialismen zijn Longdrive, Putten, Trackman analyses en Jeugdgolf.

GVB cursus (handicap 54)

Wilt u gaan golfen en uw GVB halen? Dan kunt u bij ons een maandcursus of een 2-daagse cursus (doordeweeks of weekend) volgen waarbij u na afloop uw GVB haalt! De lesdagen plannen we in overleg met u.

Privéles

Privélessen van 30 of 60 minuten kunt u zelf inboeken in de lesagenda van Stef. Wilt u van tevoren overleggen, neem dan gerust contact op.

Op naar hcp 36 / 24 cursus

In 6 lessen van 1,5 uur  in groepsverband (max 6 pers) en de laatste les: les 7 – is dan een baanles. Hier meer info:…

Winterlessen

In de maanden van okt’ 22 t/m maart ’23 zijn er ook weer onze winterlessen
U kunt zich  individueel of met een groepje inschrijven.
Hier meer info: ..

Clinics

Met vrienden, familie of collega’s de golfbaan onveilig maken en kennismaken met de golfsport? Wij dagen u uit om een clinic voor beginners of een masterclass voor gevorderden bij ons te volgen. We zijn ervan overtuigd dat u met een grote glimlach de golfbaan verlaat!

Bedrijven & Events

Voor bedrijven zijn er volop mogelijkheden om clinics of zakelijke groepslessen te boeken en om samen een bedrijfsdag te organiseren. Een Long Drive Demo en Trick Show door golfpro Stef Gresel (Nederlands Kampioen Long Drive) behoort ook tot de mogelijkheden!

Clubfitting

Op zoek naar een passende golfset of nieuwe club? Wij verzorgen voor u de fitting. Vraag onze golfpro’s voor meer informatie.

 

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor het nieuwe seizoen had ik mezelf ten doel gesteld mijn drive aan te pakken. Na veel oefenen en filmpjes kijken bleef mijn extreme slice een frustratie. Bij de vele filmpjes zag ik vaak het gebruik van de Trackman. Na een beetje zoeken kwam ik terecht bij de website van Destination Golf. Bleek ook nog dat Stef Long Drive kampioen was. Wie kan het je beter leren? Op de website stuitte ik al snel op de themalessen. Vooral als je alleen traint, zoals mij, is dit een aangename optie; financieel, sociaal en praktisch. Zo heb je voor een lager bedrag een langere les en het is ook nog gezellig. De aandacht wordt mooi verdeeld bij de (kleine) groepen. Inmiddels sla ik ruim 40 meter verder en moet ik moeite doen om nog een slice te slaan. Ik ben nu zo enthousiast over de themalessen dat ook de andere punten van mijn spel aangepakt gaan worden.

Ivo Maas