Winterlessen

Meld je nu aan voor de winterlessen van Destination Golf!

 

De winter is de ideale periode om aan uw golfspel te werken.

–> In 8 (groepslessen) van 1,5 uur gaan we aan de slag met thema’s zoals swing, short game, putten, course management, mentale golftraining en baantechniek. De lessen ondersteunen we met de modernste technieken zoals Trackman, videoanalyse en SAM’s Putting lab.
–> of 8 privé-lessen van 1 uur (2 personen)

Deelname aan de winterlessen is mogelijk voor iedere golfer op elk niveau. U kunt zich individueel aanmelden of met een groep.
De groepen delen we in op leeftijd en niveau (max. 4 personen per groep) en daar stemt Stef (de golfprofessional) de lessen op af.

 

Praktische info:

  • Lesperiode oktober 2022 t/m maart 2023
  • 8 Groepslessen zijn: € 275,00 p.p.
  • 8 privé-lessen zijn: €275,00 p.p. (2 personen)

Meer info of direct aanmelden?

Mail naar info@destinationgolf.nl of bel +31 6 18 988 640
I.v.m. de groepsindeling graag bij uw aanmelding vermelden:

naam, m/v, leeftijd, handicap;
voorkeur dag en tijdstip lessen

 

 

Voor het nieuwe seizoen had ik mezelf ten doel gesteld mijn drive aan te pakken. Na veel oefenen en filmpjes kijken bleef mijn extreme slice een frustratie. Bij de vele filmpjes zag ik vaak het gebruik van de Trackman. Na een beetje zoeken kwam ik terecht bij de website van Destination Golf. Bleek ook nog dat Stef Long Drive kampioen was. Wie kan het je beter leren? Op de website stuitte ik al snel op de themalessen. Vooral als je alleen traint, zoals mij, is dit een aangename optie; financieel, sociaal en praktisch. Zo heb je voor een lager bedrag een langere les en het is ook nog gezellig. De aandacht wordt mooi verdeeld bij de (kleine) groepen. Inmiddels sla ik ruim 40 meter verder en moet ik moeite doen om nog een slice te slaan. Ik ben nu zo enthousiast over de themalessen dat ook de andere punten van mijn spel aangepakt gaan worden.

Ivo Maas