Stef Gresel

Stef is een zeer ervaren en talentrijke golfprofessional. Al jong moest hij ervaren dat de meeste driving ranges voor hem te kort waren. Snel draaide hij mee in het wereldwijde long drive circuit.

Zo werd hij in 2007 winnaar in het Spanish Open en in 2008 en 2009 van Frankrijk in Parijs. Ook nam hij deel aan een drietal WK’s in Las Vegas in de USA. Een van de hoogtepunten was de wedstrijd Europa-USA, tijdens het Dutch Open in 2009. Stef maakte daar als vertegenwoordiger van Europa grote indruk. De laatste 6 jaar is hij in Nederland ongeslagen. Zijn record bedraagt 381 meter!

Ook andere onderdelen van de spannende golfsport beheerst Stef als de beste. Zo geeft hij regelmatig themalessen in: long drive, putten, short game, course management en recht slaan.

Stef verzorgt alle vormen van golflessen. Hij geeft ook shows en organiseert golfevenementen.

Stef is Trackman certified professional level 2 en certified putting School of Excellence stage 1 en 2.

Voor het nieuwe seizoen had ik mezelf ten doel gesteld mijn drive aan te pakken. Na veel oefenen en filmpjes kijken bleef mijn extreme slice een frustratie. Bij de vele filmpjes zag ik vaak het gebruik van de Trackman. Na een beetje zoeken kwam ik terecht bij de website van Destination Golf. Bleek ook nog dat Stef Long Drive kampioen was. Wie kan het je beter leren? Op de website stuitte ik al snel op de themalessen. Vooral als je alleen traint, zoals mij, is dit een aangename optie; financieel, sociaal en praktisch. Zo heb je voor een lager bedrag een langere les en het is ook nog gezellig. De aandacht wordt mooi verdeeld bij de (kleine) groepen. Inmiddels sla ik ruim 40 meter verder en moet ik moeite doen om nog een slice te slaan. Ik ben nu zo enthousiast over de themalessen dat ook de andere punten van mijn spel aangepakt gaan worden.

Ivo Maas