Stef Gresel

Stef is een zeer ervaren en talentrijke golfprofessional. Al jong moest hij ervaren dat de meeste driving ranges voor hem te kort waren. Snel draaide hij mee in het wereldwijde long drive circuit.

Zo werd hij in 2007 winnaar in het Spanish Open en in 2008 en 2009 van Frankrijk in Parijs. Ook nam hij deel aan een drietal WK’s in Las Vegas in de USA. Een van de hoogtepunten was de wedstrijd Europa-USA, tijdens het Dutch Open in 2009. Stef maakte daar als vertegenwoordiger van Europa grote indruk. De laatste 6 jaar is hij in Nederland ongeslagen. Zijn record bedraagt 381 meter!

Ook andere onderdelen van de spannende golfsport beheerst Stef als de beste. Zo geeft hij regelmatig themalessen in: long drive, putten, short game, course management en recht slaan.

Stef verzorgt alle vormen van golflessen. Hij geeft ook shows en organiseert golfevenementen.

Stef is Trackman certified professional level 2 en certified putting School of Excellence stage 1 en 2.

Ik heb nu sinds 2.5 jaar wekelijks les van Stef en mijn spel is in deze tijd met sprongen vooruit gegaan. Voor iedere winter en voor iedere start van het nieuwe seizoen maken we een plan van aanpak om de te zien waar we de komende tijd de aandacht op moeten vestigen om het spel op een hoger niveau te krijgen. En deze manier bevalt uitstekend. Bij Destination Golf zit je te allen tijde goed. Of je nu je GBV wilt halen, je spel wilt verbeteren of naar single handicap wilt.

Frank Roijen