Stef Gresel

Stef is een zeer ervaren en talentrijke golfprofessional. Al jong moest hij ervaren dat de meeste driving ranges voor hem te kort waren. Snel draaide hij mee in het wereldwijde long drive circuit.

Zo werd hij in 2007 winnaar in het Spanish Open en in 2008 en 2009 van Frankrijk in Parijs. Ook nam hij deel aan een drietal WK’s in Las Vegas in de USA. Een van de hoogtepunten was de wedstrijd Europa-USA, tijdens het Dutch Open in 2009. Stef maakte daar als vertegenwoordiger van Europa grote indruk. De laatste 6 jaar is hij in Nederland ongeslagen. Zijn record bedraagt 381 meter!

Ook andere onderdelen van de spannende golfsport beheerst Stef als de beste. Zo geeft hij regelmatig themalessen in: long drive, putten, short game, course management en recht slaan.

Stef verzorgt alle vormen van golflessen. Hij geeft ook shows en organiseert golfevenementen.

Stef is Trackman certified professional level 2 en certified putting School of Excellence stage 1 en 2.

Heb dit weekend de eerste vier golflessen van Stef Gresel erop zitten. Heb er heerlijk van genoten. De lessen zijn een prachtige combinatie van de basis techniek onder de knie krijgen en kleine wedstrijdjes op de oefenbaan. Stef weet het beste uit je naar boven te halen en al in 4x je techniek op een hoger niveau te krijgen.Ik merk dat ik er heel veel plezier uit haal en uitkijk naar de volgende les om uiteindelijk weer beter te worden. Voorlopig hoogtepunt: mijn eerste par!

Roel Wever